Over ons

Wij zijn een jong, modern en klantgericht bedrijf. Met 2 monteurs aan het werk zorgen we er voor dat we iedereen snel kunnen helpen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Onze voordelen

Auto totaal sneek

Auto Totaal Sneek wordt onder leiding van Wicher Slump aangestuurd. Sinds 2021 zijn we gevestigd in onze nieuwe garage aan de Kolenbranderstraat in Sneek. In deze duurzame garage, met onder andere goede isolatie en LED verlichting, helpen we u met de onderhoud en reparatie van uw auto, bedrijfswagen of camper.

Tevens leveren wij APK, aircoservice, accuservice en een grote/kleine beurt. Wij communiceren vooraf over de kosten en gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen. Wij onderscheiden ons door gedegen vakmanschap, nieuwe werkplaats en persoonlijke aandacht voor iedere klant. 

stage auto totaal sneek

Stage / Vacatures

Volg je een opleiding tot autotechnicus en zou je graag stage willen lopen? Auto Totaal Sneek is een erkend leerbedrijf. Hoewel we momenteel geen vacatures hebben kun je altijd een open sollicitatie sturen. 

29 Google Reviews
5/5

Onze klantervaringen

M. Bolt
Lees verder
“Ik was voor de 1e keer bij Auto Totaal Sneek, wat een mooi en netjes bedrijf! Perfect en snel geholpen en met een prima tarief. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.”
J. Bijlsma
Lees verder
“Kom al jaren bij Wieger, Sinds kort in een geheel nieuw pand. Iedere reparatie gaat in overleg met de klant en qua kosten is het nog nooit tegen gevallen. Kortom.. Topgarage!!”
F. Brattinga
Lees verder
“Superbedrijf, fantastische service, vakbekwaam en vriendelijke medewerkers.”
Vorige
Volgende

Autotaalglas servicepoint

Met veel trots maken wij bekend dat Auto Totaal Sneek een samenwerkingsverband is aangegaan met Autotaalglas Leeuwarden.

Ruitschade is altijd vervelend, maar goed te verhelpen door de autoruitspecialist. Het is natuurlijk handig als dit dichtbij huis kan. Klanten kunnen nu bij Auto Totaal Sneek hun ruitschade melden en kunnen lokaal bij ons worden geholpen.

autotaalglas servicepoint sneek auto totaal sneek

Eurol Servicepoint

Motorolie heeft een aantal belangrijke functies: het zorgt voor smering, maar ook reiniging, bescherming, afdichting en koeling van de motor. De juiste motorolie kiezen voor uw auto? Eurol helpt daarbij. Bekijk via de kentekencheck van Eurol hieronder welke olie geschikt is voor uw auto.

Extra autoverlichting

Bij Auto Totaal Sneek kunt u diverse auto onderdelen laten monteren. Bijvoorbeeld een stoere Bull Bar of extra autoverlichting. We werken hiermee samen met Verstralershop. Heeft u belangstelling? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw auto of bus.

auto verlichting sneek auto totaal sneek